foto

John O'Bryan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Motorcity (TV seriál)
Randy Ninja (TV seriál)
2008 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Divadelní spolek Lávového ostrova (S03E17)
Mistři ovládání ohně (S03E13)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Noční můry a bdělé snění (S03E09)
Čelenka (S03E02)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Král živlu země (S02E18)
Knihovna (S02E10)
Den avatara (S02E05)
další epizody (4)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Věštkyně (S01E14)
Velký předěl (S01E11)
Svitek ovládání vody (S01E09)
další epizody (4)
2003 The Mullets (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Avatar Spirits

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace