foto

Russell Braddon

  • nar. 25.1.1921
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 23.3.1995 (74 let)
    New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1988 Nancy Wake (TV film) - kniha
1976 End Play - kniha
1972 Noc králíků - kniha

TV seriály

1989 Fields of Fire III (TV seriál) - kniha
1988 Fields of Fire II (TV seriál) - kniha
1987 Fields of Fire (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1965 Naked Island (TV film)

TV seriály

1964 Thursday Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)
1965 The Australian Londoners (TV film)

Host

TV pořady

1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky