foto

Martin Slivka

  • nar. 1.11.1929
    Spišský Štiavnik, Slovensko, Československo
  • zem. 23.9.2002 (72 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Návrat Ondreja Baláža (TV film)

Dokumentární

2003 Víťazstvo bez násilia
2002 Prevzatie moci (TV film)
2001 Študenti a november 1989
1999 Dni nádejí (TV film)
1988 Muchovci (TV film)
1984 Terchovská muzika (TV film)
1983 Lúčnica - radostná mladosť (TV film)
Vyznanie pútnika (TV film)
1982 Elena Holéczyová (TV film)
1980 Medovnikár
1972 Ľudovít Fulla (TV film)
1958 Gorali

TV pořady

1996 Vinšujem Vám Nový rok hojný (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 Víťazstvo bez násilia
2002 Prevzatie moci (TV film)
2001 Divadelníci a november 1989 (TV film)
Študenti a november 1989
2000 Historická panoráma - Od disentu k novembru 1989 (TV film)
1999 Dni nádejí (TV film)
Slovenské obrazy -Tvorba hračiek (TV film)
1998 Po stopách čatára Matúša (TV film)
Umenie v kove
1997 Fotograf Eugen Lazišťan
Karol Sidor (TV film)
1996 A v tom kraji boli pastieri (TV film)
Púť životom (TV film)
1995 Slováci na Ukrajine (TV film)
1993 Portréty (TV seriál)
Páter Juraj Vojenčiak
1992 Sláva Bohu na výsosti... (TV film)
1990 Deti vetra (TV seriál)
1988 Muchovci (TV film)
1987 Pavol Socháň
1985 Koledníci idú (TV film)
Maľujem, čo milujem (TV film)
1984 Terchovská muzika (TV film)
1983 Liptovské Sliače (TV film)
Lúčnica - radostná mladosť (TV film)
Vyznanie pútnika (TV film)
1982 Elena Holéczyová (TV film)
1980 Medovnikár
Vinšujeme Vám (TV film)
1977 Mária Medvecká (TV film)
1976 Kresané do dreva
Spomienka na maliara
1975 Roľnícka práca včera a dnes
Telgárt-Švermov
1974 Obradové divadlo
Slovenská filharmónia
1973 Martin Jonáš (TV film)
Mária Rudavská
1972 Chorea amore (TV film)
Ľudová kultúra na Slovensku (TV seriál)
Ľudovít Fulla (TV film)
1970 Na počiatku bola pieseň (TV film)
Národní umělec Karel Plicka
1969 Hra o svätej Dorote
1968 Bulharské smuteční písně (TV film)
Metamorfózy vlákna
Odchádza človek
Odosobnení
1967 Etudy o človeku zo slovenskej gotiky (TV film)
Posledná večera
1966 Balada ve dřevě (TV film)
Ikony
Slovenské ľudové divadlo (TV film)
1965 Z ďaleka ideme, novinu nesieme (TV film)
1964 Monológy
Za tajomstvom mohýl
1963 Voda a práca
1962 Čo videla kamera
1957 Drevorubači

TV pořady

1996 Vinšujem Vám Nový rok hojný (TV pořad)
1980 Zišli sa Gorali (TV pořad)
1972 Chorea Guernica (TV pořad)

Host

TV pořady

1978 Recepty na šťastie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce