foto

Nina Spjuth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2012 Hamilton: Pokud jde o vaši dceru
Maria Wern - Přízrak minulosti
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
1998 Stormen (TV film)
1993 Backanterna (TV film)
Chefen fru Ingeborg (TV film)
Tryggare kan ingen vara...
1990 Jag skall bli Sveriges Rembrandt eller dö!

TV seriály

2020 Advokaten (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)
1995 Majken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky