foto

Luise von Finckh

  • nar. 22.3.1994 (24 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Galoschen des Glücks (TV film)
2017 Ein starkes Team – Familienbande (TV film)
2016 Nie mehr wie es war (TV film)
Wann endlich küsst Du mich?
2015 Fakjů pane učiteli 2
2011 Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
Rindvieh à la carte (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
2016 Einsatz in Köln - Die Kommissare (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace