foto

Helmut Pirnat

  • nar. 26.1.1950 (69 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
Stumme Schreie (TV film)
2018 Du bist nicht allein (TV film)
2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV film)
2016 Nie mehr wie es war (TV film)
Země zločinu: Smrt za noci svatojánské (TV film)
2015 Kleine Ziege, sturer Bock
Unsichtbare Jahre (TV film)
Zweimal Lebenslänglich (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
2013 Als meine Frau mein Chef wurde (TV film)
Bad Fucking
Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
Odstíny lásky (TV film)
Tödliche Versuchung (TV film)
Wenn es am schönsten ist (TV film)
2012 Tür an Tür (TV film)
Wohin der Weg mich führt (TV film)
Zeď
2011 Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Její poslední den (TV film)
Nach der Hochzeit bin ich weg! (TV film)
Smrtelná sázka (TV film)
2010 Der Täter (TV film)
Nalezená pravda (TV film)
Vánoce a Ramadán (TV film)
Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Fünf Tage Vollmond (TV film)
2008 Beste Gegend
Der Sushi Baron - Dicke Freunde in Tokio (TV film)
Meine Mutter, mein Bruder und ich!
2007 Beste Zeit
2006 Plötzlich Opa (TV film)
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV film)
Místo činu: Ďábel z hor (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
2002 Ikarus
Poppitz
Trautmann - Das letzte Hemd hat keine Taschen (TV film)
2001 Eine Insel zum Träumen - Koh Samui (TV film)
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Es geht nicht immer nur um Sex (TV film)
Geboren in Absurdistan
Kaliber Deluxe
Liebst du mich (TV film)
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Überfall, Der
1999 Die blaue Kanone (TV film)
Fink fährt ab
Spirála beznaděje (TV film)
Wanted
1998 Bella Block - Auf der Jagd (TV film)
1997 Kreuzfeuer (TV film)
Qualtingers Wien
1996 Autsch!!!
Der Bockerer II - Österreich ist frei
Der See
1995 Freispiel
Schnellschuß
1994 Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
Höhenangst
1993 Muttertag
1992 Cappuccino Melange (TV film)
1991 I Love Vienna
Sibirien (TV film)
1990 Marleneken (TV film)
Sidonie (TV film)
1989 Letzte Sommer, Der (TV film)
Popelka (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 2 - Leb' wohl, du mein Südtirol (TV film)
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Sohn aus gutem Hause, Ein
1986 Erdsegen (TV film)
1982 Die totale Familie
1981 Neon

TV seriály

2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Das Ende ist hässlich (E06)
Ein magischer Moment (E05)
Schlussstrich (E04)
další epizody (5)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 11er Haus (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky