foto

Doris Zander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Endlich Witwer (TV film)
2015 Der Bankraub (TV film)
Die Himmelsleiter (TV film)
Nacht der Angst (TV film)
Pampa Blues (TV film)
2012 Und alle haben geschwiegen (TV film)
Špiónka (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Hochzeitsreise zu viert (TV film)
2009 Zeit für Träume (TV film)
2008 Ein starker Abgang (TV film)
Hurenkinder (TV film)
Man liebt sich immer zweimal (TV film)
2006 Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Heute fängt mein Leben an (TV film)
Meine bezaubernde Nanny (TV film)
Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Willkommen in Lüsgraf (TV film)
2005 Der letzte Tanz (TV film)
Die Diebin und der General (TV film)
Miss Texas (TV film)
Ve jménu mrtvých (TV film)
2004 Ein Krasser Deal (TV film)
Scheidungsopfer Mann (TV film)
2001 Ein Yeti zum Verlieben (TV film)
Liebe. Macht. Blind. (TV film)
1997 Das Hochzeitsgeschenk (TV film)
Ende einer Leidenschaft (TV film)
Simones Entscheidung (TV film)

TV seriály

2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky