foto

Dylan Highsmith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2016 Star Trek: Do neznáma
2015 Rychle a zběsile 7
2013 Rychle a zběsile 6
2009 Road to Moloch

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace