foto

Dylan Highsmith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2016 Star Trek: Do neznáma
2015 Rychle a zběsile 7
2013 Rychle a zběsile 6
2009 Road to Moloch

TV seriály

2018 Magnum P.I. (TV seriál)
I Saw the Sun Rise (E01)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace