foto

Vanessa Scalera

  • nar. 5.4.1977 (41 let)
    Mesagne, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nome di donna
2017 Per una rosa
2015 Lea
Mia madre
2012 Spící krása
2009 Zvítězit
2008 Nostro messia, Il
2001 Mari del sud

TV seriály

2009 Palermo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace