foto

Francesca Calvelli

  • nar. 1962
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 První zrádce
2017 Due soldati
2016 Non c'è più religione
Qualcosa di nuovo
Sladké sny
2015 Krev mé krve
Lea
Milovník po italsku
2014 Hladová srdce
2012 Román o jednom masakru
Spící krása
È Stato il figlio
2011 Quando la notte
2010 Láska a facky
Osamělost prvočísel
Sorelle mai
2009 Oči války
Zvítězit
2007 Na mou paměť
Slečna F
2006 Sorelle
Svatební režisér
2005 Peklo
2004 Soukromé
2003 Dobrý den, noci
Çamur
2001 Jurij
Parole di mio padre, Le
Země nikoho
1999 La balia
1998 Del perduto amore
1997 Princ Homburg
Torino Boys (TV film)
1994 Il sogno della farfalla

TV seriály

2020 Geniální přítelkyně (TV seriál)
La fata blu (S02E08)
I fantasmi (S02E07)
La rabbia (S02E06)
další epizody (7)
2018 Geniální přítelkyně (TV seriál)
La Promessa (S01E08)
I Fidanzati (S01E07)
L'isola (S01E06)
další epizody (8)
2017 1993 (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Non uccidere (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2015 1992 (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Non uccidere (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
2013 In Treatment (TV seriál)

Dokumentární

2006 Auschwitz 2006
2002 ... Addio del passato... (TV film)
2001 Un altro mondo è possibile
1995 Sogni infranti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky