foto

Feliksas Abrukauskas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Tvano Nebus
2018 Byl tady Saša
2016 Byznysmeni z Východu
2014 Litva, do toho!
2013 Vardas tamsoje
2012 Mizející vlny
2010 Anarchie v Zirmunai
2008 Sběratelka
2007 Two (studentský film)

TV seriály

2020 Okupace (TV seriál)
September, del 2 (S03E06)
2019 Oljefondet (TV seriál)
Renome (E06)
Okupace (TV seriál)
September, del 1 (S03E05)
Juni (S03E04)
Mai (S03E03)
další epizody (5)
2018 Oljefondet (TV seriál)
Julebord (E05)
Bjørnar (E04)
To Russia with Love (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky