foto

Manuel Uriza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rambo: Poslední krev
The Infiltrators
2017 Mis demonios nunca juraron soledad
2016 Yo no soy guerrillero
2014 El reino del guardián
The First
2011 Malaventura

TV seriály

2019 Too Old to Die Young (TV seriál)
Volume 9: The Empress (E09)
Volume 8: The Hanged Man (E08)
Volume 7: The Magician (E07)
další epizody (4)
Sněží! (TV seriál)
Confessions (S03E06)
2018 Sněží! (TV seriál)
Prometheus Rising (S02E03)
Sightlines (S02E01)
Poslední loď (TV seriál)
Somos la Sangre (S05E07)
Air Drop (S05E06)
Tropic of Cancer (S05E04)
další epizody (4)
2017 The Son (TV seriál)
No Prisoners (S01E05)
Death Song (S01E04)
Second Empire (S01E03)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Šílenej Amík (S02E01)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Sabrosito (S03E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rozdělený dům (S15E01)
2016 Volejte Saulovi (TV seriál)
Klick (S02E10)
Nailed (S02E09)
Fifi (S02E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (S08E13)
2015 Agent X (TV seriál)
2014 The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
Eye of the Deep (S02E05)
The Acorn (S02E04)
další epizody (5)
2013 Město divů (TV seriál)
Na vrcholu světa (S02E06)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
El Rostro de la Venganza (TV seriál)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hard Time (S04E10)
2009 V náručí ďábla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace