foto

Ľudovít Ozábal

  • nar. 25.1.1922
  • zem. 16.8.1992 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Karakušov rozsudok (TV film)
Vaša vec, pán komisár (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1985 Postupimská konferencia 1945 (TV film)
1981 Tá dáma (TV film)
1980 Nebezpečné známosti (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
Viťúzi (divadelní záznam)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Blízko odpovede (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Keby som mal dievča
Nežiadúci (TV film)
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
1974 Tajný agent (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Teheránska konferencia 1943 (TV film)
Šíre more (TV film)
1972 Povíchrica (TV film)
Proces (TV film)
1969 Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
1967 Dvorné dámy (TV film)
Villon, spor o básnika (TV film)
1966 Sudca a jeho kat (TV film)
1965 Nepochovaní (TV film)
Nylonový mesiac
1964 Sám vojak v poli (TV film)
Tajomstvo (TV film)
1962 Boxer a smrť
1961 Bratia
1960 Přerušená píseň
Smrť sa volá Engelchen (TV film)
1959 Guľometný pás (TV film)
Skaly a ľudia
1953 Pole neorané
1951 Boj sa skončí zajtra
1949 Katka
1948 Bílá tma

TV seriály

1985 To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1980 A teraz sa rozhodni (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Az árnyék (E02)
Lentulay Anna (E01)

Dokumentární

1972 Svedectvo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace