foto

Ľudovít Ozábal

  • nar. 25.1.1922
  • zem. 16.8.1992 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mediteránske rozprávky (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Karakušov rozsudok (TV film)
Vaša vec, pán komisár (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
1986 Modrá zelená zóna (TV film)
1985 Postupimská konferencia 1945 (TV film)
1981 Profesorova dcéra (TV film)
Tá dáma (TV film)
1980 Nebezpečné známosti (TV film)
Potopená katedrála (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
Zbojnícky tanec (TV film)
1977 Blízko odpovede (TV film)
Lúčenie (TV film)
Pravdu, nič len pravdu (TV film)
Vládca Oidipus (TV film)
Vzkriesenie Míny (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Jedna žena navyše (TV film)
Keby som mal dievča
Nežiadúci (TV film)
1975 Ešte sa nevraciam (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Simultánka s Aľjochinom (TV film)
1974 Tajný agent (TV film)
Veľká noc a veľký den
1973 Nepriatelia (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
Šíre more (TV film)
1972 Povíchrica (TV film)
Proces (TV film)
1971 Cesta zarúbaná (TV film)
Svätá Barbora (TV film)
1969 Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
1967 Dvorné dámy (TV film)
Francois Villon - spor o básnika (TV film)
1966 Pred súdom (TV film)
Sudca a jeho kat (TV film)
1965 Nepochovaní (TV film)
Nylonový mesiac
1964 Sám vojak v poli (TV film)
Tajomstvo (TV film)
1962 Boxer a smrť
1961 Bratia
1960 Přerušená píseň
Smrť sa volá Engelchen (TV film)
1959 Guľometný pás (TV film)
Skaly a ľudia
1953 Pole neorané
1950 Boj sa skončí zajtra
1949 Katka
1948 Bílá tma

TV seriály

1985 To je váš prípad, Šetaffy (TV seriál)
1980 ...a teraz sa rozhodni (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Az árnyék (E02)
Lentulay Anna (E01)

Dokumentární

1972 Svedectvo (TV film)
1961 Živiny a pôda - vyp.
1960 Helenka - vyp.

Divadelní záznam

1978 Viťúzi (divadelní záznam)
1974 Prvý deň karnevalu (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky