foto

Chiké Okonkwo

  • nar. 18.3.1982 (38 let)
    Kingston upon Thames, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Genesis
2017 Burning Sands
The Lost
2016 Zrození národa
2015 The Program: Pád legendy
2010 Blood and Oil (TV film)
2007 Ostrov pokladů
2006 Shoot the Messenger
2005 Hra s nevěrou
Monstrum
V pasti přízraků
2001 Tabloid

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Class (TV seriál)
Detained (S01E06)
The Coach with the Dragon Tattoo (S01E02)
2013 Banshee (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2009 Paradox (TV seriál)
2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
2007 Záhady starověkého Říma (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky