foto

Ilja Tilkin

  • nar. 10.12.1970 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Serdce Parmy
Скажи ей
2019 Skaži jej
2015 Uběžať, dognať, vljubitsja
Voin
2013 Stalingrad
2010 Čelověk u okna

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Mednoje solnce (TV seriál)
Zatemnění (TV seriál)
2017 Šubert (TV seriál)
2016 Sparta (TV seriál)
2015 Tichij Don (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
2007 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (11)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky