foto

Ralf Schermuly

  • nar. 20.8.1942 (77 let)
    Gelsenkirchen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Žena v Berlíně
2005 Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2003 Nejlepší kamarádky (TV film)
2000 Autsch, du Fröhliche (TV film)
Der Kapitän - Das Geheimnis der Viking (TV film)
Doppelter Einsatz - Lebendig begraben (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
Gefährliche Hochzeit (TV film)
Ich bin kein Mann für eine Frau (TV film)
Todsünden - Die zwei Gesichter einer Frau (TV film)
1998 Das Miststück (TV film)
Liebe auf Abwegen (TV film)
Na tenkém ledě (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
1995 Bella Block - Liebestod (TV film)
Traumschiff - Mauritius, Das (TV film)
1989 Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
1988 Zápas tygrů (TV film)
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1979 Gesundheit (TV film)
1970 Unter den Dächern von St. Pauli
1969 Die Glasmenagerie (TV film)
In einem Monat, in einem Jahr (TV film)
Kleinbürger, Die (TV film)
Mond über dem Fluß (TV film)
Sturm im Wasserglas (TV film)
1968 Der Eismann kommt (TV film)
Der Gorilla von Soho
Die Katze (TV film)
Odysseus auf Ogygia (divadelní záznam)
1967 Der eine Tag im Jahr (TV film)
1965 Nun singen sie wieder

TV seriály

2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Anruf (S02E01)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der kranke Professor (S03E09)
Ein kleiner Teufel (S03E08)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Der Mann, der keine Autos mochte (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky