foto

Debbie Farrington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Sakharov (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
1981 The Member for Chelsea (TV film)
The Winter's Tale (TV film)
1977 The Black Panther

TV seriály

1991 Chalkface (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1984 Lonelyheart Kid, The (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Codename: Icarus (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Flesh and Blood (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Sapphire and Steel (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
1977 The Sound of Laughter (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1978 Getting Bigger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky