foto

Nina Humphreys

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 K-Shop
The Conversations
2014 Greyhawk
2008 White Girl (TV film)
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
Diana: Poslední cesta (TV film)
2006 Projekt Andromeda (TV film)
Širé Sargasové moře (TV film)
2004 Lie with Me (TV film)
2003 Královna bojovnice
The Welsh Great Escape (TV film)
2002 Murder (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
2000 Drsná škola (TV film)

TV seriály

2016 In Plain Sight (TV seriál)
2012 Hunderby (TV seriál)
2009 All the Small Things (TV seriál)
Personal Affairs (TV seriál)
2008 Sunshine (TV seriál)
2005 Robinsons, The (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 The Lakes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace