foto

Pinko Izumi

  • nar. 11.9.1947 (72 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hoshin (TV film)
2014 Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
2013 Naru Youni Narusa
Ošin
2012 Hanayome (TV film)
Kaneko Misuzu Monogatari (TV film)
Shirarezaru Bakumatsu no Shishi: Yamada Akiyoshi Monogatari (TV film)
2011 Izakaya moheji (TV film)
2009 Kurobe no taijó (TV film)
2008 Egao wo Kureta Kimi ~Joi to Doukeshi no Chousen~ (TV film)
Noto no Hanayome
Ofukuro sensei no yûbari shinryô nikki (TV film)
Wataši wa kai ni naritai
2007 Ai no Rukeichi (TV film)
Kazoku e no Love Letter (TV film)
Kung Fu Kid
Saga no gabai-baachan (TV film)
2006 Shinjuku no Haha Monogatari (TV film)
2005 Herupá Haruko no sennjúki: Nani ga haha o só saseta!? (TV film)
Jato (TV film)
Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
Zero no Kanata e - The Winds of God (TV film)
2004 Akai Tsuki (TV film)
2003 Hatsu tsubomi (TV film)
Sanma no adži (TV film)
Sóšicu no girei (TV film)
2001 Akarui hô e akarui hô e (TV film)
2000 Keizoku/eiga
1999 Haru no Wakusei (TV film)
1996 Dareka ga Dareka ni Koishiteru (TV film)
Gakkó II
1995 Mitabi no kaikjó
1994 Udemakuri kangofu monogatari 3: Nekkecuhen (TV film)
1992 Ippai no kakesoba
1990 Isan sózoku
1989 Zennin no džóken
1987 Džiró monogatari
1982 Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
1981 Rennjo to sono haha
1979 Kanpaku sengen
1978 Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
1976 Sengo Ryôki Hanzaishi
1975 Kobe Kokusai Gang

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Sagideka (TV seriál)
2018 Sego-don (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
Naru jó ni naru sa (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Chichi yo, anata wa erakatta ~1969 nen no oyaji to boku (TV seriál)
Tonari no Shibafu (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
2006 Satomi Hakkenden (TV seriál)
Waraeru koi wa šitakunai (TV seriál)
2005 Haru to nacu (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Čotto matte, kami-sama (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
2000 Friends (TV seriál)
Hjakunen no monogatari (TV seriál)
1999 Romance (TV seriál)
1998 Subarashiki Kazoku Ryokou (TV seriál)
1997 Bancha mo Debana (TV seriál)
1995 Kamisan no Waruguchi 2 (TV seriál)
Papa Survival (TV seriál)
Tatakau Oyome-sama (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
Hito no Fuko wa Mitsu no Aji (TV seriál)
Otoko wa Iranai (TV seriál)
1992 Onna wa Dokyo (TV seriál)
1991 Gendži monogatari (TV seriál)
1986 Inoči (TV seriál)
1984 Sanga moju (TV seriál)
1983 Ošin (TV seriál)
1981 Onna Taikoki (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky