foto

Alastair Reid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Amulet
2019 Darkness Visible
2015 Traders
2011 Junkhearts
2009 Útěk z Kandaháru
Španělská chřipka: Zapomenutí padlí (TV film)
2008 Bunkr smrti
2006 Zachraňte Jimmyho

TV seriály

2020 Jed v Salisbury (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2018 The Cry (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Endeavour (TV seriál)
Múza (S05E01)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2016 Živí a mrtví (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2013 Mayday (TV seriál)
2011 This Is England '88 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
2010 Zatracení cizinci (TV seriál)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2003 Coming Up (TV seriál)
The Koala Brothers (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2016 Bobby
2007 In the Hands of the Gods

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky