foto

Cazzey Louis Cereghino

  • nar. Milwaukie, Oregon, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 S41NT (TV film)
XL: The Temptation of Christ
2018 Perfect
2015 Lazarus Rising
2012 Lidé jako my
2003 Lyon's Den, The (TV film)
1995 Opus pana Hollanda

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zlí Santové (S03E09)
2015 Grimm (TV seriál)
Tribunál (S04E10)
Wesenrein (S04E09)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Ass Kickers United: Mac and Charlie Join a Cult (S10E10)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
O Grimmovi, který ukradl Vánoce (S04E07)
2013 Grimm (TV seriál)
Posttraumatický Zombie syndrom (S03E02)
Nevděční mrtví (S03E01)
2012 Grimm (TV seriál)
The Other Side (S02E08)
2011 Caribe Road (TV seriál)
2009 Crafty (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zastánce mrtvých (TV seriál)
2012 Zločinecká impéria (TV seriál)
2009 Art of War, The (TV film)
Bitvy starověku (TV seriál)
1985 Průzkumník (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Tattoo Nightmares (TV pořad)
2009 Smrtící válečníci (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
2007 Neplatíš - neřídíš! (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky