foto

Sascha Posch

  • nar. 17.9.1976 (44 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
2000 Marlene
1999 In the Ghetto
1998 Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Papa, ich hol' dich raus (TV film)
1996 Crash Kids (TV film)
1995 Bildstörung (studentský film)
1992 Die Honigkuckuckskinder

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2006 Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Big Ben (TV seriál)
Válka hvězd (S11E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrtící aféra (S05E01)
Ulice Berlína (TV seriál)
Countdown (S04E01)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Sylvia - Eine Klasse für sich (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Geldgier (E03)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky