foto

Scott MacDonald

  • nar. 29.9.1959 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Volání divočiny
2019 3 Day Weekend
The Last Champion
2014 Big Bad City, The
2011 Voda pro slony
2010 Changing Hands
2008 Americká gangsterka
2005 Mariňák
2004 Rovnou do pekel
2003 Lyon's Den, The (TV film)
2000 Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
Bad City Blues
Seven Girlfriends
1998 Rat Pack (TV film)
1997 Jack Frost: Sněhový zabiják
Nebojácný Monty
1995 3 nindžové - Příprava k útoku
1993 Oheň v oblacích

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Young Hearts Spark Fire (S01E19)
2013 Mob City (TV seriál)
Red Light (E03)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Občanské zatčení (S01E05)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Šachy naslepo (S03E23)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Američtí snílci (S01E07)
Prime Suspect (TV seriál)
Wednesday's Child (E07)
Tara a její svět (TV seriál)
Dr. Hatteras' Miracle Elixir (S03E05)
Crackerjack (S03E02)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je pod vodou (S07E05)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Srdeční šelesty (S13E14)
2006 Dexter (TV seriál)
Americký sen (S01E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Všechno je fér (S02E18)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Prsa na scéně (S02E14)
2005 Threshold (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Před New Canaanem (S02E11)
Lincolnova dálnice (S02E09)
další epizody (9)
Západní křídlo (TV seriál)
Ninety Miles Away (S06E19)
JAG (TV seriál)
Dvě města (S10E19)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jeden nebo druhý (S01E21)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hodina H (S03E24)
Odpočet (S03E23)
Rada (S03E22)
další epizody (6)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Stržen hněvem (S01E10)
Nespavost (S01E09)
další epizody (5)
Drzá Jordan (TV seriál)
Dead Wives' Club (S02E19)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Rajiin (S03E04)
Xindové (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
Hvězdná brána (TV seriál)
Vesmírný závod (S07E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
Pachuť kovu (S08E09)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Stopování s nepřítelem (S03E08)
Pohotovost (TV seriál)
Podivný let (S07E05)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Předsvatební chmury (S03E23)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Things We Do for Love (S04E16)
1997 Advokáti (TV seriál)
Conan (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Vyhnání z ráje (S03E12)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ochránce (S01E01)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Stay with the Dead (E10)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Hippokratova přísaha (S04E03)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Stíhání oběti (S01E05)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tvář nepřítele (S06E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky