foto

Stephen Mendel

  • nar. Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A New York Love Story
2014 Angry Video Game Nerd: The Movie
2007 You Are Here
2006 Late Night Girls
Miriam
2005 McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
2004 Terminál
2002 C.E.O.
1999 Nebeský oheň (TV film)
1998 Provocateur
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)
Exception to the Rule
Jack Frost: Sněhový zabiják
1996 Midnight Heat
1995 Scanner 2: Volkinova pomsta
1994 Poslední kolo
Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
1992 Otčím III (TV film)
1991 Nežádoucí láska (TV film)
1988 Biographies: The Enigma of Bobby Bittman (TV film)
Tidy Endings (TV film)
1986 Nelítostná pomsta
1985 Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
1983 Oheň a led
1980 Chiens chauds, Les
1978 Tomorrow Never Comes

TV seriály

2015 Allegiance (TV seriál)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Small World (S05E06)
2011 Pomsta (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S02E22)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
1995 JAG (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Saved by the Bell (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2011 Invaze žraloků bílých (TV film) - vyp.
1981 Canadian Federation, The - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace