foto

Jessica Lee Gagné

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Daddy
Sweet Virginia
2016 Boris bez Béatrice
Pays
2015 N.O.I.R.
Noci navzdory
2013 Sarah préfère la course

TV seriály

2018 Útěk z vězení v Dannemoře (TV seriál)
Part 7 (E07)
Part 6 (E06)
Part 5 (E05)
další epizody (7)
2013 Nezvaný host (TV seriál)

Dokumentární

2014 Zůstává tvou radostí
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace