foto

Olga Merediz

  • nar. 15.2.1956 (61 let)
    Guantanamo Bay, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Humor Me
The Light of the Moon
2016 Custody
Fair Market Value
Urge
2014 Fugly!
Pět nejlepších
The Angriest Man in Brooklyn
2012 Slečna nebezpečná
Za borovicovým hájem
2011 Pan Popper a jeho tučňáci
2010 Nezapomeň na mě
2009 Au Pair 3 aneb Dobrodružství v ráji (TV film)
2006 Průvodce k rozpoznání tvých svatých
2004 Obyčejní hrdinové
2002 Apartment #5C
Incident
2001 Svět podle Prota
2000 Requiem za sen
Tanec s vášní
Život hvězdy
1999 Hudba mého srdce
1997 States of Control
White Lies
1996 Evita
Klauni (TV film)
Marvinův pokoj
1995 Drunks
1994 Angie
1992 Bumerang
1991 Město naděje
Super
1990 Q & A
1989 Sladká Grace (TV film)
1988 Válka o fazolové pole
1984 Bratr z jiné planety

TV seriály

2017 Bounty Hunters (TV seriál)
Špinaví poldové (TV seriál)
Unforgiven (S02E01)
2016 Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
2014 Saint George (TV seriál)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
2011 Pan Am (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
My Funny Valentine (S01E14)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2005 Jdi, Diego, jdi! (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
2000 Dora průzkumnice (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Krach (S02E10)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2014 Záchrana zvířecích sirotků (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace