foto

Richard Beek

  • nar. 17.2.1924
    Ulm, Württenberg, Německá říše
  • zem. 17.8.2007 (83 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Vom Suchen und Finden der Liebe
2004 Kaufmann von Venedig, Der (TV film)
2002 Vaya con Dios
2000 Cymbelin (TV film)
Das gestohlene Leben (TV film)
Kalhoty v pozoru
Strange Date with Herself
1999 Gigantický
Requiem für eine romantische Frau
Zum Sterben schön (TV film)
1998 Hledání Jantarové komnaty
1997 Kalkuliertes Risiko (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)
1995 Pakten
1993 Tatort - Bienzle und die schöne Lau (TV film)
1992 Happy Birthday, Türke!
König Lear (TV film)
Wir Enkelkinder
1991 Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Florian
1988 Pizza-Express (TV film)
1986 Betrogene Liebe (TV film)
1985 Torquato Tasso
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Friedliche Tage
1983 Hauptsache: Leben... (TV film)
1980 Hvězda bez nebe
1979 Die Stühle des Herrn Szmil (TV film)
Mörder, Der
1976 Verlorenes Leben
1975 Messer im Rücken, Das
1972 Ein Wochenende des Alfred Berger (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)

TV seriály

2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
1999 Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Divadelní záznam

1973 Macbett (divadelní záznam)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)
1964 Aktion T 4 (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky