foto

Diana Irwin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Kodachrome
2016 Undercover Grandpa
2005 Bezva prachy (TV film)
Hollywoodský hmyz (TV film)
2004 Tajná zpověď
The Limit
2002 The Matthew Shepard Story (TV film)
Uzavřený kruh
1999 Návrat Alexe Kellyho (TV film)
Sabotáž
1998 Giving Up the Ghost (TV film)
Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
1997 Promise the Moon (TV film)
1989 Galerie zrůd

TV seriály

2002 I Love Mummy (TV seriál)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Vzpomínky na Montmartre (S01E22)
Kalich pravdy (S01E21)
Posedlost (S01E20)
další epizody (12)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Záhada labyrintu (S01E10)
Kniha lásky (S01E09)
Nápis v kameni (S01E08)
další epizody (10)
1995 Nancy Drew (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky