foto

William Brent Bell

  • nar. Lexington, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Boy
2013 Wer
2012 Ďábel v těle
2006 Stay Alive
1997 Sparkle and Charm

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Wer
2012 Ďábel v těle
2006 Stay Alive
1997 Sparkle and Charm

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace