foto

Nick Carew

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 The Truth About Lies
2014 She's Lost Control
2012 Hi Custodian
2009 Morris: A Life with Bells On
2007 Sai Gon Nhat Thuc
Surveillance

TV seriály

2009 Cowards (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vice - Svět pod lupou (TV seriál)
2005 Stěhování ve velkém (TV seriál)
2002 Odhalení (TV seriál)

TV pořady

2012 Ind z New Yorku (TV pořad)

Herecká filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Penny Slinger: Out of the Shadows

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Life After Sumo (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky