foto

Jan Cina

  • nar. 20.3.1988 (29 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Pustina (TV seriál) (2016)

    - Jan Cina (Lukáš Vašíček) získal řidičský průkaz jen krátce před natáčením. Ve filmu pak závodil v automobilu. (salahadin)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
2015 Až po uši v mechu - vyp.
2014 Až zapadne slunce (studentský film)
Místa
2012 Vánoční hvězda (TV film)
2008 Kouzla králů (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
Černý slzy (TV film)
Smradi
Únos domů

TV seriály

2017 Druhá šance (TV seriál)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Smrt špiona (E07)
Dvojboj (E06)
další epizody (5)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Hra na štěstí (E10)
Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Semestr (TV seriál)
Leden (E05)
Prosinec (E04)
Říjen (E02)
další epizody (4)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Památný strom (E10)
2013 Terapie II. (TV seriál)
2011 O mé rodině a jiných mrtvolách (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Comeback (TV seriál)
Komu zvoní hrany (S02E03)
2009 První krok (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Léto v síti (S02E70)

TV pořady

2017 Ceny Thálie 2016 (TV pořad) - mod.
2016 Adventní koncerty 2016 (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2011 Planeta Yó (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace