foto

J.W. Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Little Red Wagon
2010 Hlavní třída
2009 Imps* - a.z.
2005 Souled Out
2002 Neporazitelný
2000 Důvod zabíjet
1998 Proč se blázni zamilují?
1997 Frankensteinův dům (TV film)
Gangster
1996 Nevyhrožuj
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1992 Krvavá pěst III
Tajná mise
1990 Drsná čtvrť
Falešná identita
1989 Fešák Johnny
K-9, můj přítel se studeným čumákem
Přepadení v L.A. (TV film)
1988 Rudé horko
1987 Rozkacená sudba
1986 Drogy z Times Square (TV film)
Křižovatky
Zachraňme Harryho
1985 Holky se chtějí bavit taky
1983 Taxikáři
Transakce století
1979 Warriors

TV seriály

2004 Listen Up (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Poldové X (S07E12)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Heartland (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 The New Odd Couple (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace