foto

Vladimír Obšil

  • nar. 11.12.1957 (61 let)
    Prachatice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rudý kapitán
2014 Chrobák v hlave (divadelní záznam)
Martini Shot (studentský film)
Máte môjho psa? (studentský film)
Premiér (studentský film)
2013 Rodina (studentský film)
Tančiareň (divadelní záznam)
Ďakujem, dobře
1995 Z môjho denníka (TV film)
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
1993 Eros a Psyché (TV film)
Profesor Bernhardi (TV film)
Tri poviedky s Karolom Machatom (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
1991 Mastný hrniec (TV film)
Zuzanka Hraškovie (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Poslední (TV film)
Útrapy z rozumu (TV film)
1989 Krajina Dživiben (TV film)
Malý pán Friedemann (TV film)
Modrá katedrála (TV film)
Reverend (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
1988 Balada o mŕtvych očiach (TV film)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Lakomec (divadelní záznam)
Lúčenie (TV film)
Marhuľový lekvár (TV film)
Mercadet (TV film)
Peter a Pavel (divadelní záznam)
Príbuzní ľudia (TV film)
Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička (TV film)
1987 Dulcinea z Tobosa (TV film)
Henrich IV. (divadelní záznam)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Posledná hodina (TV film)
1986 Viktória (TV film)
Ľudmilka (TV film)
1985 Balada o vkladnej knižke (TV film)
Hviezdne dieťa (TV film)
Ján Literát (TV film)
Kamenný chodníček (TV film)
Kto odhodil? (TV film)
Malý Muk (TV film)
Mladší brat (TV film)
Prípad Archieho Mixa (TV film)
Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Berdiho koberec (TV film)
Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Ukradnutý biely slon (TV film)
Zločin Arthura Savilla (TV film)
Čistá biela stena (TV film)
Škrupiniačik (TV film)
1982 George Dandin (divadelní záznam)
Omladnutie (TV film)
Posledný svojho rodu (TV film)
Pražská terčovnica (TV film)
Thibaultovci (TV film)
1981 Mojmír II. (TV film)
Nebojsa (TV film)
Ostrov (TV film)
Rembrandt van Rijn (TV film)
1980 Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Nebezpečné známosti (TV film)
1979 Šimon a Veronika (TV film)
Železné ruky (TV film)

TV seriály

2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1984 Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
1983 Pltník Paľko a vodník Venček (TV seriál)
1980 Moje kone vrané (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)

Dokumentární

2015 Herec: Ivan Mistrík (TV film)
1987 Labyrint (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 A teraz tú moju (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace