foto

Elena Kucháriková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Chudobných rodičov syn (TV film)
1991 Variácie slávy (TV film)
1990 Súkromné životy
1989 Rentabilita (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
Čarbák (TV film)
1985 Albert (TV film)
Veľká náruč (TV film)
1984 Hra o Maruške (TV film)
1982 Smrt pana Goluži
1981 Súdim ťa láskou
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Strýčkov sen (TV film)
1977 Bludička
Dievča s blankytnými očami (TV film)
Dravý prúd (TV film)
Lúčenie (TV film)
1975 Odolať mrazu (TV film)
Zamilovaný lev (TV film)
1974 Rudienka (TV film)
Sokolovo
Zorenka (TV film)
1973 Hadí princ (TV film)
Statky zmätky (TV film)
1972 Nečakaná návšteva (TV film)
Tkáčka Maruška (TV film)
V stolnom meste Kyjeve (TV film)
1970 Chlapci, dievčence a psi (TV film)
1969 Rozmajrín (TV film)
1967 Rok na dedine (TV film)

TV seriály

1991 Štúrovci (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Kamaráti (E06)
Stará mama (E05)
další epizody (5)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)

Dokumentární

1972 Svedectvo (TV film)
1971 Stoj slnko - hýb sa zem (TV film)

Divadelní záznam

1977 Čaj u pána senátora (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1973 Víno a voda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky