foto

Sean Millar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2000 Duch panství Greville

TV seriály

2010 Malí psouni objevují svět (TV seriál)
2003 Mezi námi zvířaty (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nebezpečné ostrovy (TV seriál)
2013 Bill Bailey: Dobrodružství v džungli (TV seriál)
Obři doby ledové (TV seriál)
Přírodní kuriozity Davida Attenborougha (TV seriál)
2012 Pozoruhodná cesta planety Země po oběžné dráze (TV seriál)
Zázračná příroda (TV seriál)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2010 První život (TV seriál)
2007 Zvláštní jedlíci (TV seriál)
2006 Autumnwatch (TV seriál)
2005 Coast (TV seriál)
Doctor Who Confidential (TV seriál)
Springwatch (TV seriál)
2004 Time Machine (TV seriál)
2002 Divoké počasí (TV seriál)
Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2008 Podzim na chalupě (TV pořad)
2006 Nutné k přežití (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Nebezpečné ostrovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace