foto

Hugo Vickers

  • nar. 11.12.1951 (67 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Alžběta a její premiéři (TV film)
Edward a George - dva bratři, jeden trůn (TV film)
Korunovace Alžběty II. (TV film)
2011 Reel History of Britain (TV seriál)
2007 Hitlerův oblíbený aristokrat (TV film)
2002 Living Famously (TV seriál)
2001 Greta Garbo: A Lone Star (TV film)
1982 Běh času (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 The Colbert Report (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace