foto

Toby Chu

  • nar. 11.8.1977 (42 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Bao
2017 Divoké vlny 2
Unforgettable
2016 Barbie: Ve hvězdách
Indiscretion
Vlci za dveřmi
2014 Kelly & Cal
2013 Legenda Země Oz: Dorotka se vrací
2012 Nevsky Prospect, The
2010 Firebreather (TV film)
Quit

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
In Dreams Begin Responsibilities (E01)
2018 The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
Z onoho světa (TV seriál)
Two Zero One (S02E01)
2017 The Brave (TV seriál)
It's All Personal (E07)
The Seville Defection (E06)
Enhanced Protection (E05)
další epizody (7)
Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
2016 Frequency (TV seriál)
The Near Far Problem (E03)
Signal and Noise (E02)
Pilot (E01)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Transport Is Arranged (S05E14)
další epizody (16)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
River Euphrates (S04E14)
další epizody (16)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Sea Change (S07E12)
Tipping Point (S07E11)
další epizody (13)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (16)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Odd Man Out (S06E16)
další epizody (18)
2011 V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Horse to Water (S02E14)
další epizody (16)
2008 Invaze buranů (TV seriál)
The Lying King (S02E07)
Dead Calm (S02E06)
Trust Never Sleeps (S02E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky