foto

Toby Chu

  • nar. 11.8.1977 (41 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Bao
2017 Divoké vlny 2
Unforgettable
2016 Barbie: Ve hvězdách
Indiscretion
Vlci za dveřmi
2014 Kelly & Cal
2013 Legenda Země Oz: Dorotka se vrací
2012 Nevsky Prospect, The
2010 Firebreather (TV film)
Quit

TV seriály

2018 The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
Z onoho světa (TV seriál)
Two Zero One (S02E01)
2017 The Brave (TV seriál)
It's All Personal (E07)
The Seville Defection (E06)
Enhanced Protection (E05)
další epizody (7)
Z onoho světa (TV seriál)
Into the Light (S01E10)
Out of Darkness (S01E09)
Last Action Hero (S01E08)
další epizody (10)
2016 Frequency (TV seriál)
The Near Far Problem (E03)
Signal and Noise (E02)
Pilot (E01)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Sea Change (S07E12)
Tipping Point (S07E11)
další epizody (13)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Game Change (S06E18)
You Can Run (S06E17)
Odd Man Out (S06E16)
další epizody (18)
2010 V utajení (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace