foto

Bernard Ingham

  • nar. 21.6.1932 (87 let)
    Hebden Bridge, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Yes, Prime Minister: Re-elected (TV film)
2012 Alžběta a její premiéři (TV film)
2004 Happy Birthday BBC Two (TV film)
2003 Strike: When Britain Went To War (TV film)
1998 Storm Over 4 (TV film)
1953 Panorama (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Countdown (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace