foto

Matt S. Bell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Did I Kill My Mother? (TV film)
Hometown Christmas (TV film)
Santa Jaws
The Christmas Contract (TV film)
2017 Christmas in Mississippi (TV film)
Mississippi River Sharks (TV film)
2016 Vražedné jezero
2015 Zombie Shark (TV film)

TV seriály

2015 The Parallax Theory (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bending Lines: The Sculpture of Robert Wiggs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky