foto

Anastasija Veděnskaja

  • nar. 14.10.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blažennyj
2013 Semejnoje sčasťje (TV film)

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
2016 Za polčasa do vesny (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2013 Kremeň. Osvobožděnije (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Kremeň (TV seriál)
2008 Advokat (TV seriál)
Roman s kamněm (S05E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky