foto

Miroslava Vydrová

  • nar. 28.6.1958 (60 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Bumerang (TV film)
1984 Prodloužený čas
1983 Sestřičky
1980 Jen si tak trochu písknout
1979 Housata

TV seriály

1985 Třetí patro (TV seriál)
Zeď (E02)
Civil (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace