foto

James Armstrong

  • nar. Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gods of Accident
1994 Undying
1986 Umlčené svědectví (TV film)

TV seriály

2001 Outriders (TV seriál)
1999 Boot Up (TV seriál)
1998 Breakers (TV seriál)
1997 Good Guys Bad Guys (TV seriál)
Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1996 Mercury (TV seriál)
1994 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Zrádné činy (E01)

Host

TV pořady

1994 Denton (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace