foto

Patrick McVey

  • nar. 17.3.1910
    Fort Wayne, Indiana, USA
  • zem. 6.7.1973 (63 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Bang the Drum Slowly
1972 Hosté
Top of the Heap
1971 Desperate Characters
1968 Detektiv
1959 Na sever severozápadní linkou
1958 Party Girl
1957 The Big Caper
1947 Easy Come, Easy Go
Slepá ulička
Suddenly, It's Spring
Welcome Stranger
1946 Gentleman Joe Palooka
Inside Job
Lost City of the Jungle
No Leave, No Love
O.S.S.
Swell Guy
The Brute Man
The Show-Off
Two Guys from Milwaukee
1943 Let's Have Fun
No Time for Love
1942 Calling Dr. Gillespie
In This Our Life
Invisible Agent
Juke Girl
Moonlight in Havana
Murder in the Big House
Muž, který přišel na večeři
Pierre of the Plains
Private Snuffy Smith
Rozruch ve městě
Stand by All Networks
Tarzanovo newyorské dobrodružství
The Boogie Man Will Get You
The Mummy's Tomb
To the Shores of Tripoli
Wild Bill Hickok Rides
Wings for the Eagle
You Can't Escape Forever
1941 Always Tomorrow: The Portrait of an American Business
Blues in the Night
Caught in the Draft
Glamour Boy
Navy Blues
Pacific Blackout
Sedmá kavalérie
Steel Against the Sky
You're in the Army Now
Četař York

TV seriály

1966 Dark Shadows (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 The New Phil Silvers Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Flight (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Boots and Saddles (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1944 Land and Live in the Jungle

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace