foto

Vitalija Kornijenko

  • nar. 18.5.2010 (10 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ljod 2
2019 Ikaria
Novogodnij remont
2018 Novogodnij express (TV film)
Noční směna
Potěrjannoje sčastě (TV film)
2017 Děrži meňa za ruku (TV film)
Vremja pěrvych
2016 Maršrut postrojen
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)

TV seriály

2020 Dva berega (TV seriál)
Operacija "Valkirija" (TV seriál)
2019 Port (TV seriál)
Triada (TV seriál)
Zeljonyj furgon (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
2018 Gurzuf (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Moja zvezda (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Džulbars (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
Něznakomka v zerkale (TV seriál)
Psichologini (TV seriál)
2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
2013 Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky