foto

Vitalija Kornijenko

  • nar. 18.5.2010 (9 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
2018 Novogodnij express (TV film)
Nočnaja směna
Potěrjannoje sčastě (TV film)
2017 Děrži meňa za ruku (TV film)
Vremja pěrvych
2016 Maršrut postrojen
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
2018 Gurzuf (TV seriál)
Lučše, čem ljudi (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
Šifr (TV seriál)
2017 Džulbars (TV seriál)
Fors-mažor (TV seriál)
2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Raja znajet (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
2013 Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace