foto

Vitalij Babenko

  • nar. 9.6.1963 (56 let)
    Tomsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kem my ně staněm (TV film)
Na poroge ljubvi (TV film)
2017 Pobedivšij vremja (TV film)
2014 Dar

TV seriály

2019 Mameňkin synok (TV seriál)
2017 Uroki sčasťja (TV seriál)
2016 Odinočestvo (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Epizod 1.12 (E12)
Epizod 1.11 (E11)
Epizod 1.10 (E10)
další epizody (12)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Děrevenskij roman (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Něravnyj brak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky