foto

Michal Nevěčný

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1992 Případ s černým vzadu (TV film)
1979 Indiáni z Větrova
1977 Kufr plný nadějí (TV film)
1976 Alergie (TV film)
Karate (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Grunt (S01E07)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Klan (E02)
další epizody (4)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Nadílka (S01E03)

TV pořady

1975 Dostaveníčko na Vysočině (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace