foto

Florian Heiden

  • nar. 10.12.1977 (41 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
2001 Doppelter Einsatz - Rache (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Tod des Models (TV film)
1997 Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Nana (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1996 Angeschlagen (TV film)
Ende eines normalen Tages, Das (TV film)
Rache ist süß (TV film)
Tatort - Lockvögel (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Kleine Fische (TV film)
Unschuldsengel (TV film)
1990 Tote leben länger (TV film)

TV seriály

2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Väter und Söhne (S02E02)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace