foto

Andreas Koslik

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2017 Ein starkes Team – Gestorben wird immer (TV film)
2016 Alles aus Liebe (TV film)
2015 Ein starkes Team - Stirb einsam! (TV film)
2014 Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
Kriminálka Istanbul - Dvojník (TV film)
Kriminálka Istanbul - Vražda v parku (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
Tür an Tür (TV film)
2011 Der Mann auf dem Baum (TV film)
Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Ein Fall von Liebe (TV film)
Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Woche für Woche (TV film)
2007 Ein starkes Team - Stumme Wut (TV film)
2006 Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
Die Sitte - Cuba Libre (TV film)
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Die Sitte - In flagranti (TV film)
Die Sitte - Machtspiele (TV film)
Die Sitte - Schichtwechsel (TV film)
Die Sitte - Süchtig (TV film)
Die Sitte - Traumfrau (TV film)
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Der Lockvogel (TV film)
Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
Die Sitte - Diskretion garantiert (TV film)
Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
Die Sitte - Sie oder Keine (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
Die Sitte - Tödliche Rast (TV film)
2003 Die Sitte - Blindes Verlangen (TV film)
Die Sitte - Stiller Schrei (TV film)
Sitte - Auf gute Nachbarschaft, Die (TV film)
Sitte - Gier, Die (TV film)
Sitte - Hase & Igel, Die (TV film)
Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)

TV seriály

2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Die Kulturakte (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Sitte - Flüstertöne, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky