foto

Martin Řezníček

  • nar. 17.8.1960 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Moře mlčí (studentský film)

Dokumentární

2017 Příběh třetí lidské pochodně (TV film)
2016 Arzenál (TV seriál)
Film lež (E05)
Hra na schovávanou (E02)
2015 EXPO po česku (TV seriál)
2014 Jednou nohou v absolutnu (TV seriál)
2012 Třetí světy (TV film)
2011 24 (TV film)
2010 Šitkredit
2008 Brusel 2058 (TV film)
2007 Fronťačky
Život v peří
2005 Jan Křížek, sochy a včely (TV film)
Portréty: Josef Sekyra, geolog (TV film)
RU - návrat nežádoucí (TV film)
2004 Sláva republice
2002 Sbohem, slunce
Úžera
2000 Mordochór
1993 Betonový valčík
1991 Rekviem za zemi nikoho (studentský film)

TV pořady

2011 proStory (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Al-Araqeeb (studentský film)
Umm al-Hiran (studentský film)
2007 Život v peří
2006 Ztracená dovolená
2005 Jan Křížek, sochy a včely (TV film)

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Příběh třetí lidské pochodně (TV film)
2007 Život v peří
2005 Jan Křížek, sochy a včely (TV film)
2002 Sbohem, slunce
1991 Rekviem za zemi nikoho (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace