foto

John Hudson

  • nar. 24.1.1919
    Gilroy, California, USA
  • zem. 8.4.1996 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Horrible Horror - a.z.
1961 All in a Night's Work
1960 G.I. Blues
Valley of the Redwoods
1958 The Screaming Skull
1957 Přestřelka u ohrady O.K.
1956 Mohawk
When Gangland Strikes
1955 Fort Yuma
Many Rivers to Cross
Marauders, The
Závodníci
1954 Silver Lode
1953 Návrat do ráje
Sea of Lost Ships
1952 Red Ball Express
The Battle at Apache Pass
The Cimarron Kid
1951 Bright Victory
1947 Chyťte ho!

TV seriály

1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Strach (S03E05)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Janet Dean, Registered Nurse (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Unexpected (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Believe It or Not (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace